tiistai 9. kesäkuuta 2015

Vielä muutama päivä aikaa osallistua hilpeän kesälevyn arvontaan!


 
BLOGIARVONTA!

Kotikaupungin turistin lukijoilla on loistava mahdollisuus tutustua uuteen tuttavuuteen ja saada powerfolkkia tai irkkurockia soittavan tamperelaisen Sorrowheartsin juuri julkaistu kolmas levy fiilisteltäväksi kesän autoreissuilleen tai autioituviin konttoripäiviin: 

Käy Spotifyssä tai iTunesissa kuuntelemassa Sorrowheartsin Once Called Home -levy ja kerro mistä sen kymmenestä biisistä eniten pidit. Perjantaina 12.6.2015 kommentin jättäneiden kesken arvotaan yksi uutuuslevy.

Jos onni ei arvonnassa suosi, voi bändin uuden levyn käydä ostamassa omakseen Näsilinnankadulta Musacornerista.

6 kommenttia:

 1. Joku sykähti sydämessä kun kävin kuuntelemassa biisejä spotifyssä! Olen aina tykännyt irkkumusiikista ja sen tyyppisestä. Biisi numero kaksi vei sydmen. :) Osallistun!

  VastaaPoista
 2. Letkeää meininkiä kyllä! Kappale numero kolme kolahti.

  Annu

  VastaaPoista
 3. Kivaa kesämusaa, livenä tykittää varmaan vieläkin kovempaa. Tykkäsin Underneath the August Moonista.

  Tiia

  VastaaPoista
 4. Vieläkö ehtii mukaan? Jäin fiilistelemään tuota samaa kuin Tiia, bändin näkeminen livenä kutkuttaa myös kesäistä mieltä :)

  Kepanen

  VastaaPoista
 5. Hei,

  kiitokset kaikille kommentin jättäneille, välitämme bändille terveiset tykätyistä kappaleista.

  Blogiarvonta on nyt suoritettu puolueettoman onnettaren toimesta. Iloisena yllätyksenä palkintoja arvottiin yhden sijasta kaksi! Ensimmäinen Sorrowheartsin Once Called Home -levy meni Nelliina at yahoo.comille ja toinen tähän muistutuspostaukseen kommentoineelle Thildalle.

  Voittajat, laitatteko minulle viestiä osoitteeseen info@eevamarialisko.com ja kertokaa osoitteenne, johon levypaketit teille heti maanantaina postitan :)

  Aurinkoista ja mukavaa kesäviikonloppua,
  Eeva-Maria

  VastaaPoista
 6. Wau, kiitti :)
  Laitoin sulle just meilin.
  T. Nelliina

  VastaaPoista