maanantai 11. tammikuuta 2016

Naiset ja jääkiekko vuonna 2016


Blogiarvonta! Blogiarvonta!

Kotikaupungin turisti on kutsuttu nauttimaan jääkiekko-tyttöjenillasta Hakametsän hallille Ilveksen  aitiovieraana Ilves-TPS-peliin. Aitioon mahtuu mukaan muutama tosifani tai muuten utelias - kerro siis heti kommenttikentässä miksi sinun ja yhden ystäväsi pitäisi ehdottomasti olla mukana opastamassa turistia jääkiekkokatsomossa kelta-vihreästä näkökulmasta lauantaina 16.1. klo 17 alkaen. Mitä sinun mielestäsi onnistunut jääkiekkoilta pitää sisällään?

Hallin tuoksut, äänet ja pelin tunnelma. Tampere vs. Turku. Naiset ja jääkiekko - sitä mitä se parhaimmillaan on vuonna 2016. Osallistu arvontaan ja tule mukaan kiekkoiltaan tyttöjen kesken! Lisää tarinaa jääkiekosta naiskatsojan silmin lauantain ottelun jälkeen.

                                                                                                              Kuva: Ilves.com / Ville Rossa

9 kommenttia:

 1. Hei! En oo koskaan käyny katsomassa yhtään ottelua hallissa (liput on sen verran kalliita), mutta telkkarista on pelejä tullut katsottua ja pelaajista kertovia juttuja lehdistä luettua. Ystävästäni en tiedä, mutta epäilen ettei hänkään Hakamettässä oo viime vuosina käyny. Ois huippua, jos me oltais mukana lauantaina! T. Noora

  VastaaPoista
 2. Heippis! Olen tamperelaistunut turkulainen, enkä ole koskaan nähnyt yhtäkään Tepsin matsia *punastuu häpeästä*, joten tässähän olis revanssin paikka ;) Tamperelaislikka lähtis mukaan varmasti.
  T. Nelliina
  nelliina(@)yahoo.com

  VastaaPoista
 3. Ilmoitan mukaan ystäväni Virva Yntälän, armottoman Tappara-fanin, joka toisi tähän tilaisuuteen varmasti tamperelaisittain hyvän Ilves-Tappara -näkökulman

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Mervi!

   Laita minulle viestiä osoitteeseen info@eevamarialisko.com, niin vastaan sinulle ja ystävällesi huomisen pelin tarkemmilla tiedoilla ja aikataululla. En löytänyt sähköpostiosoitetta/yhteystietoa blogiprofiilistasi.

   Eeva-Maria

   Poista
 4. Jee! Mielelläni tulisin peliin. Olen tosifani, viime aikoina vaan ei ole ollut hirveästi mahdollisuuksia päästä hallille... Pidän peukkuja itselleni! Erja

  VastaaPoista
 5. Oi! Ilves-tyttö Reeta haluaa mukaan!

  VastaaPoista
 6. Hei täällä yks lätkävaimon alku, joka tarttis vähän perehdytystä jääkiekon maailmaan! ;D Koskaan en oo hallissa kiekkoo ollut katsomassa, joten olis varmasti hieno kokemus!
  Hertta

  VastaaPoista
 7. Blogiarvonta on päättynyt!

  Laittakaas kaikki tähän mennessä kommenttinsa jättäneet viesti osoitteeseen info@eevamarialisko.com, niin vastaan teille lauantain pelin tarkemmilla tiedoilla ja aikataululla.

  Tästä saaadaan mukava ilta aikaiseksi, koko remmi mahtuu mukaan!
  Eeva-Maria

  VastaaPoista
 8. Hei!

  Te "voittajat", jotka ette vielä ole ilmoittaneet itsestänne mitään: Laittakaa viestiä huomiseen aamuun klo 10 mennessä info@eevamarialisko.com. Kymmenen jälkeen vapautan teille varatut paikat ja kutsun mukaan muita ihmisiä, jotta tarjottu mahdollisuus mukavaan peli-iltaan ei jää käyttämättä.

  Eeva-Maria

  VastaaPoista